Tuinaanleg Begijnendijk • Prairietuin / Bloemenweide aanleggen

U bent hier: Home > tuinaanleg Begijnendijk • Prairietuin / bloemenweide aanleggen

Tuinaanleg Begijnendijk

Tuin met prairietuin / bloemenweide aanleggen

Al eens gedacht aan een prairietuin of bloemenweide? Peter Ons combineert uw tuinaanleg in Begijnendijk in combinatie met zijn passie: prairietuinen & bloemenweiden. Waarom? U creëert een natuurlijke, ecologische en onderhoudsvriendelijke tuin die qua stijl perfect aansluit bij klassieke & moderne tuinen.

Tuinaanleg Begijnendijk

Tuinaanleg in Begijnendijk door Peter Ons:

In een klassieke of moderne tuin heerst bovenal symmetrie. Strakke lijnen vormen het skelet van uw tuin, met zichtlijnen op boeiende elementen: van een prieeltje of een sculptuur tot een vijver of een waterpartij. Klassieke tuinen zijn doorgaans afgebakend met hagen, borders of bomenrijen. Voor paden zijn stadsklinkers en kiezel prima geschikt. Om de rechtlijnigheid van het tuinontwerp te doorbreken, leggen we paden doorgaans aan in ronde en gebogen vormen. Zo creëren we speelse kronkelingen die een lust zijn voor het oog.

Een prairietuin of bloemenweide is niet alleen natuurlijk & ecologisch, maar zorgt ook voor kleuren & geuren:

Het kleurgebruik bij klassieke tuinen is overwegend sober en ingetogen. Peter Ons brengt hier verandering in door uw tuinaanleg te combineren met de aanleg van een prairietuin of bloemenweide. Dat kan een grote oppervlakte zijn, langs een padje of in de voortuin. Door een prairietuin of bloemenweide kan u het hele jaar door genieten van een onderhoudsvriendelijke, ecologische & kleurrijke tuin. Zelfs in de winter is het een pronkstuk vol geuren en kleuren. Uw tuin verandert het hele jaar door en u wordt telkens getrakteerd op een aangename & mooie verassing.

Tuinaanleg Begijnendijk

Tuinaanleg Begijnendijk: U kan bij Peter Ons in Begijnendijk terecht voor aanleg & onderhoud. Let wel: wij combineren uw tuinaanleg in Begijnendijk altijd met de aanleg van een prairietuin of bloemenweide.

Contacteer ons bij vragen of maak een afspraak bij u thuis regio Begijnendijk voor een gratis offerte.

Peter Ons is een doorgewinterde groenspecialist met twintig jaar ervaring. De realisaties van Peter Ons vielen dan ook al meermaals in de prijzen. U bent hier dan ook op de perfecte plaats voor het aanleg & onderhoud van uw prairietuin of bloemenweide.

Tuinaanleg Begijnendijk: voorbeelden van tuinen i.c.m. een prairietuin of bloemenweide:

Tuinaanleg Begijnendijk: overtuigd van de vele voordelen van prairietuin of bloemenweide? Peter Ons verzorgt uw tuinaanleg en tuinonderhoud in Begijnendijk volgens de regels van de kunst.